Контакти

Search
Диски за індивідуальними замовленнями

Алюмінієві диски досить сильно впливають на вигляд автомобіля - ми це вже знаємо. Багатство кольорів та малюнків дозволяє ідеально підібрати обід під колір кузова та характер автомобіля. Вклавши кошти в конкретну модель, чи можемо ми надати автомобілю новий стиль або підкреслити існуючий?

Все залежить від нашої уяви та очікувань. Незважаючи на широкий вибір готових дизайнів, завжди знайдуться любителі тюнінгу та замовники, які захочуть досягти новаторського, унікального, єдиного у своєму роді ефекту. У такій ситуації на допомогу приходять виробники алюмінієвих дисків, надаючи клієнтам можливість кастомізації існуючих виробів.

 

Обода будь-якого виду

Хіба це не чудова нагода? Ви заходите на сайт виробника алюмінієвих дисків і за допомогою готової програми створюєте саме такий обід, який би ви хотіли бачити на колесі свого автомобіля. Така ситуація вже не є чимось нереальним.

Багато компаній надають інтернет-користувачам програму, що дозволяє вільно настроювати підготовлені диски відповідно до своїх уподобань. Таким чином, з десяток клацань комп'ютерною мишкою кожен має можливість створити продукт, який він не знайде в магазині, і який він хотів би бачити на колесі свого автомобіля.

Диски на ваш запит

Нехай і менш ефектно, але все ж таки оригінально і неповторно виглядатимуть диски, декоровані своїми руками. Наклейки, що надаються різними виробниками в галузі, виявляться корисними у цьому процесі.

Ідеально відповідаючи формі обода, вони нададуть колесу свого власного ексклюзивного характеру. Це не обов'язково мають бути однотонні смуги — існують великі графічні теми, такі як:

  • графіті;
  • полум'я;
  • зміїна шкіра тощо.

На ринку також є наклейки для передньої частини спиць, які у поєднанні зі смужками обода готові створювати унікальні композиції.

Ще один абсолютно унікальний метод персоналізації коліс – гідрографічний. Заснований на хімічних та фізичних процесах, він дозволяє створити на обід унікальне, якісне зображення, яке не зашкодить захисному лаку на дисках. Крім того, цей метод не спричиняє великих витрат, на відміну від аерографії, яка хоч і гарантує приголомшливий ефект, але коштує вкрай дорого.

Попередня стаття Дивитися усі статті Наступна стаття