Контакти

Search
Поради по догляду за тонованим склом

Тонування скла широко поширене в наш час. Хтось хоче втекти від цікавих очей, комусь хочеться зберегти салон від вигоряння та перегріву, а комусь просто подобається зовнішній вигляд затонованого скла.

 

Будь-яке тонування з часом починає вигоряти і втрачати свій первинний зовнішній вигляд. З якимось тонуванням це відбувається через 5-7 років, а якесь уже через місяць виглядає непрезентабельно. Звичайно, в основному це залежить від якості плівки, але на це також дуже впливає правильність догляду. Чітке дотримання рекомендацій продовжить життя вашого тонування і дозволить зберегти її красу протягом практично всього терміну експлуатації.


Рекомендації щодо догляду за тонуванням

Для початку варто усвідомити, що мити плівку слід щонайменше через тиждень після обклеювання, так як клей повинен міцно закріпитися на склі. Якщо необережно мити плівку до повного схоплювання клею, то висока ймовірність відклеювання.

 

Слід уникати миття плівки речовинами з абразивними властивостями. Ці засоби можуть зашкодити зовнішній вигляд тонування.

 

Чистити тонування варто інструментами з м'якішою поверхнею (гума, поліуретан). Уникайте твердих та гострих предметів при механічному очищенні.

 

Видаляти бруд зі скла рекомендується обдуванням повітря або звичайним миттям.

 

Плівка може деформуватися, якщо струмінь повітря буде занадто гарячим, або буде піднесений надто близько до поверхні. Намагайтеся стежити за температурою повітря та відстанню до скла.

 

Виключіть засоби на спиртовій основі та будь-які агресивні хімічні речовини. Вони можуть негативно вплинути на колір і зовнішній вигляд тонування. Не рекомендується наклеювати на тоноване скло стікери, оскільки подальший демонтаж стікерів може пошкодити плівку.

 

У разі появи подряпин слід застосовувати професійну поліроль або м'яку серветку.


Дотримуючись цих простих порад, ви зможете продовжити життєвий цикл вашого тонування та заощадити гроші на купівлі нової.

Попередня стаття Дивитися усі статті Наступна стаття